روش های نوین نانوتکنولوژیکی به منظور بهبود دسترسی زیستی و افزایش فواید پلی فنل های موجود در چای سبز
کد مقاله : 1042-TEACONF
نویسندگان:
مرجان نوری *
تهران
چکیده مقاله:
چای سبز حاوی ترکیبات فعال زیستی فراوانی است که مزایای سلامتی زیادی دارند، این ترکیبات دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد حساسیت، ضد سرطان، ضد فشار خون، آنتی ترومبوزیک و کاهش دهنده چربی ها است. برخی اثرات پیشگیری شیمیایی و درمانی عصاره چای سبز به حضور ترکیبات پلی فنولیک زیست فعال بخصوص کاتکین ها نسبت داده می شود. اگر چه در شرایط آزمایشگاهی این ترکیبات فنولیکی اثرات درمانی مناسبی از خود نشان می دهند ولی در شرایط کلینیکی و بالینی بدلایل مختلفی از جمله جذابیت کم و دسترسی زیستی پایین اثربخشی آنها کاهش می یابد. روش های متنوعی برای بهبود دسترسی زیستی پلی فنل های چای سبز پیشنهاد شده است. هدف این مقاله بحث و گفتگو درباره پیشرفت های مربوط به بهبود و گسترش دسترسی زیستی پلی فنل ها چه در شرایط آزمایشگاهی و چه غیرآزمایشگاهی با استفاده از روش های نانوتکنولوژیک است که همزمان این روشها باعث افزایش خواص درمانی این ترکیبات می شود.
کلیدواژه ها:
نانوذرات ، پلی فنل. نانو امولسیون، لیپید
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است