اثرات سلامت بخش چای کامبوجا
کد مقاله : 1074-TEACONF (R1)
نویسندگان:
مریم السادات متولی جلالی *1، شیوا روفی گری حقیقت2، وحیدرضا شادمند3
1خیابان شیخ زاهد گیلانی پژوهشکده چای
2خ شیخ زاهد گیلانی
3کارشناس
چکیده مقاله:
قارچ کا‌مبوجا یا قارچ ترکیبی شبیه قارچ‌های معمولی نیست بلکه اجتماعی از چند مخمر و باکتری است. نام علمی، Auricularia auricular و نام لاتین، Kambucha می‌باشد. نوشابه کامبوجا فرآورده تخمیری است که توسط قارچ کامبوجا تولید می شود که آن را برای رشد در چای شیرین قرار می‌دهند. امروزه، آن را به خاطر ویژگی‌های مفیدش برای سلامتی انسان مورد استفاده قرار می‌دهند و‌ برای پیشگیری از بسیاری بیماریها مفید می شنا‌سند. گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون درباره قارچ کامبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که نوعى آنتى‌بیوتیک قوی در ترکیب قارچ کامبوجا وجود دارد که باعث مى‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود . این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند چاى کامبوجا یک ماده غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود. مصرف این نوشیدنى به‌عنوان داروئى طبیعی، در مقابله با خستگی، سستی، کشش‌هاى عصبی، علایم اولیه پیری، سختى رگ‌ها و عروق ، تنبلى روده‌ها و نقرس، فلج بدن ( ام‌اس )، روماتیسم، هموروئیدها و دیابت نتایج حیرت‌ انگیزى داشته است . کامبوجا رشد سلول‌هایى سرطانى را متوقف مى‌کند. به دلیل خواص مفیدش به آن اکسیر زندگانی نیز می گویند. طعم گوارای آن احساس شادابی به انسان میبخشد .
کلیدواژه ها:
تخمیر، چای، قارچ چای، کامبوجا،
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است