اثرات دارویی و درمانی چای |
کد مقاله : 1167-TEACONF |
نویسندگان: |
سیده مریم حسینی سرشکه *1، صغری محبیان اطاقوری2، کلثوم چراغی3 1خیابان شیخ زاهد گیلانی - پژوهشکده چای 2خیابان شیخ زاهد گیلانی- پژوهشکده چای 3لاهیجان- خیابان شیخ زاهد گیلانی- پژوهشکده چای |
چکیده مقاله: |
ااثرات دارویی چای تاریخ قدمت 5000 ساله دارد. اجزای شیمیایی چای سبز عمدتاً شامل پلیفنل، کافئین و اسیدهای آمینه همچنین حاوی ترکیبات معروفی به نام فلاونوئید است که خاصیت آنتیاکسیدان داشته و اثرات مفید بسیاری دارد. چای اثر سودمندی بر هضم غذا، سیستم اعصاب، رگهای خونی، تسهیل فعالیت قلبیـعروقی، کاهش فشارخون و افرایش نیرو دارد. فلاونوئیدهای چای باعث کاهش التهاب، اثرات ضد میکروبی و جلوگیری از پوسیدگی دندان میشوند. چای به علت دارا بودن کافئین اثر مدر دارد. ترکیب تئوفیلین موجود در چای، یک داروی مجاز برای درمان بیماریهای تنفسی مانند آسم است. دنیای کامپیوتری امروزه میتواند باعث ایجاد اختلالات مربوط به شیوه زندگی شود که با جایگزین کردن برخی محصولات طبیعی مثل چای به جای مصرف داروهای شیمیایی میتوان این اختلالات را کاهش داد که منجر به داشتن یک جهان امنتر با زندگی شادتر میشود. این مقاله خلاصهای از دستآوردهای تمام تلاشهای تحقیقاتی پزشکان طب سنتی در جهان است. |
کلیدواژه ها: |
انسان، پزشکی سنتی، چای، سلامتی، مقادیر دارویی |
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |