11-12 بهمن 1396
English
ورود به سامانه
عضویت
صفحه اصلی
شرکت در کارگاههای آموزشی
برای استفاده از امکانات این بخش ابتدا در سامانه
عضو شوید
و سپس با کد کاربری و رمز عبور
وارد سامانه
شوید.
شرکت در کارگاههای آموزشی
فنآوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی
11 بهمن 1396
10:00-17:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
اساتید
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
لاهیجان- پژوهشکده چای
ظرفیت: 30
دکتر مجید جوانمرد داخلی
اطلاعات بیشتر
آزمون حسی چای (تست ارگانولیپتکی)
11 بهمن 1396
14:00-16:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
اساتید
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
پژوهشکده چای
ظرفیت: 30
خانم مهندس شیوا روفی گری حقیقت و آقای مهندس سید احمد تقی شکرگزار
اطلاعات بیشتر
روش های استخراج مواد موثره و اسانس از گیاهان دارویی
11 بهمن 1396
10:00-12:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
اساتید
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
ظرفیت: 30
اطلاعات بیشتر
تهیه فرآوره های آرایشی و بهداشتی گیاهی آ
12 بهمن 1396
13:00-15:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
اساتید
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
ظرفیت: 30
اطلاعات بیشتر
اندازه گیری رنگ افزودنی چای با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)و مقایسه آن با روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)
11 بهمن 1396
10:30-15:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
اساتید
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
پژوهشکده چای
ظرفیت: 30
پرستو کریمی فر
اطلاعات بیشتر
گردشگری کشاورزی
12 بهمن 1396
10:00-12:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
پژوهشکده چای
ظرفیت: 30
دکتر روشن بابائی همتی
اطلاعات بیشتر
پیوند خزانه ای در چای
12 بهمن 1396
14:00-15:00
0
ریال
دانشجویان
900,000
ریال
شرکت کننده آزاد
900,000
ریال
نوع عضویت شماره 1
900,000
ریال
پژوهشکده چای
ظرفیت: 30
فاضل پور حقگو
اطلاعات بیشتر
برای استفاده از تسهیلات این نوع عضویت؛ نوع عضویت خود را در قسمت مشخصات شخصی اصلاح کنید.
یک کارگاه را انتخاب کنید.
ذخیره