بسیار خوشحال و خرسندیم که به اطلاع محققان، اندیشمندان و دست اندرکاران بخش اجرائی کشاورزی برسانیم که همایش ملی چای و دمنوش های گیاهی با شعار اقتصاد مقاومتی، سلامت و امنیت غذایی برگزار می‌گردد. از کلیه محققان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان  برای مشارکت، ارائه مقالات و نتایج تحقیقات ارزشمندشان در پربار کردن این همایش تقدیر می‌نماییم. در این همایش محورهای متعددی بر اساس نیاز روز کشور، چالش‌های اصلی بخش اجرا و کمبودهای تحقیقاتی تدوین شده است. این محورها شامل علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، بهداشت و سلامت، صنعت و تجارت، فرهنگی و اجتماعی مورد نظر قرار گرفته است.

امید داریم این همایش راهنمای محققان و پژوهشگران  کشور بوده و دریچه‌های جدیدی را جهت همکاری بخش اجرا و تحقیقات بگشاید. در نهایت از تمامی اعضای علمی و اجرائی همایش و همکاران اجرائی و علمی سایر موسسات و دانشگاه‌ها که در این حرکت علمی همراه و یاور ما هستند قدردانی ویژه داریم.