ارائه روشی جهت تولیدکرم چای سفید در سلامت پوست
کد مقاله : 1067-TEACONF (R1)
نویسندگان:
منصوره رضائی *
شیرود-دوراهی لشتو-مهر9-روبروی مهرگان 4
چکیده مقاله:
چای یک محصول ساخته شده از برگ و جوانه گیاه کاملیا و دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است.‌‌در میان انواع مختلف چای، چای سفید از جوانه‌های جدید و برگ‌های جوان گیاه کاملیا سیننسیز مورد توجه قرارگرفته است. چای سفید حاوی مواد مغذی و خواص ضد میکروبی است که شامل تانن ها، فلوراید و فلاونوئیدها مانند کاتچین‌ها و پلی فنل‌ها که بدن را در برابر بیماری‌های مختلف محافظت می‌کند. محبوبیت فزاینده چای سفید و تأیید مزایای بهداشتی ظاهری آن، موجب گسترش نوشیدنی‌های چای سفید شده است. چای سفید باعث جذب سلول‌ها برای انتشار سموم شده و از سیستم بدن خارج می‌شود. استفاده از چای سفید به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، باعث بهبودی سریع پوست آسیب دیده می‌شود. همچنین برای حفاظت از پوست در برابر نور ماوراء بنفش بسیارمفید است. گذشت زمان، اثرات سن و شرایط زیست محیطی بر روی پوست واکنش منفی می‌گذارد، با این حال این اثرات منفی را می‌توان با استفاده از خواص برخی از گیاهان، معکوس کرد. هدف اصلی از این پژوهش، روشی برای تولید کرم از چای سفید در سلامت پوست می‌باشد که در حفظ پوست سالم و جوان، کمک می‌کند و همچنین موجب حفظ رطوبت طولانی تر پوست شده و باعث ترمیم سریعتر بثورات جلدی می‌شود.
کلیدواژه ها:
چای سفید، فلانوئیدها، کاتچن‌ها، کرم چای سفید
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است